Вече е официално: Kuga Plug-in Hybrid е най-продаваният plug-in хибриден

...
Вече е официално: Kuga Plug-in Hybrid е най-продаваният plug-in хибриден
Коментари Харесай

Ford Kuga отново е най-продаваният PHEV в Европа

Вече е публично: Kuga Plug-in Hybrid е най-продаваният plug-in хибриден автомобил в Европа (PHEV) през 2023 година Това е третата поредна година, в която този фамилен SUV – който може да се движи с нулеви излъчвания в режим на електричество оглавява класациите за продажби на PHEV в Европа. Данните сочат, че Kuga Plug-in Hybrid води класацията и изпреварва с 25% повече продажби идващия в класацията

Новият Kuga Plug-in Hybrid беше показан преди седмица и е най-хубавата настройка на модела до момента. Той форсира по-бързо и към този момент може да тегли до 2100 кг. Това е по-добре от всяко друго транспортно средство в този клас.  Прави пътуванията по-комфортни с технология, която може да забавя автоматизирано при завой. Както и при кръгови кръстовища и изходни рампи по направления със сателитна навигация. Той предлага 360-градусова камера, която може да покаже повсеместен аспект на автомобила на 13,2-инчов централен екран при паркиране.

Новият модел е по-свързан от всеки път. Информационно-развлекателната система SYNC 4 интегрира смарт телефони с безжични Apple CarPlay и Android Auto, предлага 5G съгласуваност и даже има вградена Alexa като стандарт.

Разбира се, притежателите към момента могат да зареждат батерията, като я включат в зарядна станция или захранваща точка. Захранването на батерията може да обезпечи до 69 км напълно електрически пробег с задействан режим EV Now  или да спомогне за по-добър разход на гориво при пътувания на дълги дистанции.

Най-продаваният Plug-in Hybrid в Европа се създава в завода на Ford във Валенсия, Испания. Новата Kuga влиза в продажба този месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР