Вече е невъзможно да чуете Миллион алых роз по руските

...
Вече е невъзможно да чуете Миллион алых роз по руските
Коментари Харесай

В руския ефир вече не звучат песни на Алла Пугачова, заради отношението й към войната в Украйна

Вече е невероятно да чуете " Миллион алых роз " по съветските радиостанции. Медиите в страната пишат, че има негласна възбрана за лъчение на шлагерите на локалната поп икона Алла Пугачова поради отношението ѝ към войната в Украйна. Композициите на братята Валерий и Константин Меладзе също са свалени от ефир, предават съветските организации.

 

Освен за Пугачова, братята Меладзе са писали песни за Полина Гагарина, Ани Лорак, групата VIA Gra и други реализатори. Можем единствено да гадаем какво ще звучи в този момент в съветския ефир, защото Константин Меладзе е създател на половината от шлагерите на съветските звезди. 
 
Братята Меладзе са родени в Батуми, само че учат в украинския град Николаев и след това се реалокират в Москва. След началото на войната Константин напуща Русия дружно със брачната половинка си Вера Брежнева. Брат му Валери Меладзе концертира и в чужбина. Той е един от първите създатели, които осъждат военните дейности на Руската федерация в Украйна, пише .

 

Алла Пугачова също се опълчи на така наречен " специфична интервенция ", а брачният партньор ѝ Максим Галкин, който към този момент е приет в Русия за задграничен сътрудник, също подлага на критика политическата обстановка в страната. В негова отбрана Пугачова прикани и тя да бъде оповестена за задграничен сътрудник.

 

В края на септември Пугачова отпътува за Израел в децата си, а националната артистка на Съюз на съветските социалистически републики написа, че се радва на откритата ненавист към себе си, тъй като тя идва от хора, които постоянно е ненавиждала.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР