Вече е научно доказано, че на жените им трябва малко,

...
Вече е научно доказано, че на жените им трябва малко,
Коментари Харесай

Дребните жестове, на които държат жените / Как да задържим жената до себе си

Вече е научно потвърдено, че на дамите им би трябвало малко, с цел да останат правилни на мъжа до себе си. Ключът е в дребните жестове на угриженост и схващане от страна на половинката. И макар че множеството представители на мощния пол са наясно по какъв начин да впечатлят обичаната си, постоянно одобряват връзката им за даденост и в един миг се пускат по течението.
 Какво желаят дамите
Какво желаят дамите

И за какво на мъжете не им е елементарно

А дамите желаят просто понякога закуска в леглото, помощ в семейството и други елементарни неща, които ги карат да се усещат щастливи, само че за които не желаят да приказват. И чакат от мъжете сами да се сетят за тях и да ги предложат.

Поканите за среща

Независимо дали сме неотдавна дружно или от години, дамата постоянно има потребност от романтика. Всяка дама копнее за тези ранни дни с дълги диалози на свещи или вълнуващите излети, на които сме я водили, с цел да я ухажваме.

Малко й би трябвало, с цел да поддържаме традицията жива. Една покана за вечеря на всеки две седмици в някой нов ресторант би приключил чудесна работа.

Снимка среща на свещи

Комплиментите

Нежната половина е много самокритична и отделя повече време и сила в грижата за външния си тип. В същото време дамите се стараят и в работата, и в семейството. Колко му е да покажем, че виждаме и оценяваме напъните им във всяко едно отношение.

Ергенските привички

Не става въпрос тотално да забравим обичаните си занимания от времето, когато сме водили нехаен ергенски живот. Нужно е да бъдем просто по-внимателни и да не забравяме, че имаме сътрудник до себе си.

Снимка Мъж играе на видео игра

Всяка жена би се подразнила, щом види разхвърляни облекла по пода или камара от неизмити чаши и чинии. А в случай че преди сме отделяли часове на обичаната ни видео игра, нищо не ни пречи, да оставим джойстика настрани, когато тя се появи, или да я поканим да се причисли.

Есемесите и бележките

Есемесите и бележките са едни от най-успешните жестове на внимание. Със сигурност би се зарадвала и на един къс есемес с въпроса по какъв начин е или с благопожелание за прекрасен ден, малко откакто е излязла за работа. Още по-романтично би било да я изненадаме с една записка, която сме оставили в кутията й за обяд, без тя да забележи.

Личното пространство

Често се унасяме в личния ни дребен свят с половинките и забравяме да отделим време за себе си. Така, без да се усетим, се отхвърляме от персоналните си цели. И за двамата би било добре, в случай че й оставим повече време и я насърчим да преследва фантазиите си.

Снимка Jend Prostranstvo

Споделеното извършване на покупки

Обикновено дамата пазари храната за у дома, а това е обвързвано с обмисляне, лишава доста време и е скучно. Чудесно би било да споделим товара или най-малко да предложим и ние да се включим. Дори в случай че тя направи листата с артикули, а ние единствено я закараме до магазина, отново е тип помощ и внимание.
 IKEA, Зара Ларсон, FiftyFifty и занимателният принос на IKEA в борабата за тъждество сред половете
Нежна гражданска война в семейството

Още един принос на шведския колос в битката за тъждество сред половете

Предложенията за помощ

Същото важи и за присъединяване в домакинските отговорности, изключително в случай че бъркотията е наше дело. А ако е заета и приготвянето на вечерята би й пристигнало допълнително, какъв брой му е да предложим помощ.

Снимка Помощ в семейството

Да не приказваме какъв брой би се зарадвала, в случай че самите ние да сготвим. Дори и да откаже, най-малко ще сме създали положително усещане.

Разговорите за възприятията

Комуникацията е неразделна част от всяка връзка и половинката ни не умее да чете мисли. Тя сигурно се вълнува от метода, по който се усещаме, без значение дали сме щастливи, спокойни, обезпокоени или нещастни. При всички положения е добре да споделяме. Както и да й споделяме по-често вълшебните думи " Обичам те ".

Цветята

Колкото и изхабен да звучи този жест, дамите още се радват на букет цветя. И изобщо не е нужно да чакаме специфичен мотив. Даже в противен случай.

Снимка подарява цветя

Спонтанните изненади

Нямаме поради за пътешестване до Исландия в последната минута. Достатъчно е да поемем самодейността в организирането, без да сътворяваме ненужно напрежение, с цел да създадем връзката ни още по-вълнуваща.
 Парга, Алберобело, Халщат, Колмар и Байбъри - пет места, които си пожелаваме да посетим през 2021 година
Петте най-красиви градчета, които да посетим през 2021 година

Само стискаме палци за пътуванията

И не приказваме за нещо екстравагантно, а за един пикник или екскурзия до някоя по-близка страна. Все отново, би трябвало да е изненада, която да споделим, откакто към този момент сме възнамерявали всичко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР