Вече е напълно ясно, че ръководството на НБА има за

...
Вече е напълно ясно, че ръководството на НБА има за
Коментари Харесай

Дани Грийн: Не смятам, че ще видим ЛеБрон в игра в първия месец от новия сезон

Вече е изцяло ясно, че управлението на НБА има за цел идващият сезон да стартира на 22 декември. Тази концепция бе препоръчана на Борда на шефовете и сега се съгласува с Асоциацията на играчите, само че баскетболистите не наподобяват изключително удовлетворени от " толкоз ранен рестарт ". Гардът на първенците от ЛА Лейкърс Дани Грийн разкри, че сътрудниците му няма да съгласни с рестарт на 22 декември, като даде за образец водача на " езерняците " ЛеБрон Джеймс, който може и да не забележим в игра в първия месец от новия сезон.
" Повечето играчи няма да са съгласни с концепцията сезонът да стартира на 22 декември. В нашия състав разполагаме с много по-голям брой ветерани, в сравнение с млади момчета, и за тях ще се окаже мъчно да се завърнат на паркета толкоз бързо. Дори не считам, че ЛеБрон Джеймс ще играе в първия месец от новия сезон. Може би ще тренира с нас, ще изиграе някой мач, само че като цяло не чакам играчите да изявят предпочитание за толкоз ранен рестарт ", показа Грийн в " The Ringer NBA Show ".

Lakers guard Danny Green on the proposed Dec. 22 start to next season:

" If we start in December, I think most guys [are like] 'I'm not going to be there... to have that quick of a restart, I wouldn't expect [LeBron] to be there for the 1st month of the season. "
— Logan Murdock (@loganmmurdock) Желанието на баскетболистите от най-силната лига в света е акцията да започва на 18 януари 2021 година - Денят на Мартин Лутър Кинг.
<iframe height='365' width='620' framespacing='0' frameborder='no' scrolling='no' allowtransparency='true' src='https://www.sportal.bg/video/aWQ9MTQ0NDg1JmNhdD0z.html' allowfullscreen class='vjs-player-frame'></iframe>
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР