Вече е модерно и ходя с папки. В БСП са

...
Вече е модерно и ходя с папки. В БСП са
Коментари Харесай

Тома Биков изкара схемите на БСП: Йончева да каже, докато живееше със Станишев дали Пловдивският панаир й е плащал фимите

Вече е съвременно и заедно съм с папки. В Българска социалистическа партия са основали морална полиция и ги размахват напред-назад. Да ни извиняват феновете, че се замеряме с тиня тук сутринта. Това разяснява пред Би Ти Ви депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Нося тук няколко схеми. Има една община Брегово, където пет мандата има един и същи кмет от Българска социалистическа партия. Милчо Лалов. Жена му е учителка в детската градниа,сватята е леличка, снахата е счетоводителка, сестрата на снахата е хазаин или калкулант в център за настаняване от фамилен вид и шуреят също има връзка.

Депутатът Цветан Топчиев – жена му е в центъра за настаняване на умствено изостанали, синът му работи в административното обслужване на общината, брат му също е в общината към Гражданска отбрана.

До момента няма нищо импортирано в прокуратурата. Но вижте какви „компромати“ има против нас!? Има съученичка на брачната половинка на някогашен народен представител от ГЕРБ! Позицията на честен стожер е доста тежък кръст и се носи мъчно. Той притегля вниманието към този, който е честен стожер. Г-жа Йончева да отговори, до момента в който е съжителства със Станишев дали нейните филми са спонсорирани от Пловдивския панаир на Георги Гергов. Аз не споделям, че това е неприятно, само че дано си каже, прикани Тома Биков.

Нося още една скица, тя е по-стара – Румен Овчаров е назначил кума си Иван Генов за шеф на АЕЦ Козлодуй. Аз към този момент си мисля, че ще стигнем до някакви побратими, тъй като кум значи събрат, възмути се Биков.

Българска социалистическа партия като приказват за обединение на страната и партията би трябвало да знаят, че тази партия е спечелила изборите и ръководи, безапелационен е той.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР