Вече е много късно управляващите да търсят обществена индулгенция за

...
Вече е много късно управляващите да търсят обществена индулгенция за
Коментари Харесай

Президентът: Време е здравните власти да се разберат кой какво говори, кой какво пише

Вече е доста късно ръководещите да търсят социална индулгенция за това, че анулираха тържествените празнувания на Шипка. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев.

„ Както виждате, претекстовете са били политически, а не здравни. Контрастът сред анулираните публични празнувания на Шипка и тяхното разрешаване в градовете и отворените заведения за хранене и търговски обекти, е очевиден и няма никаква здравна логичност.

Крайно време е здравните управляващи да се схванат кой какво приказва, кой какво написа, кой какво праща, с цел да няма този безпорядък. Защото анулацията на формалната част е вследствие на писмо. Благодарение на смелостта и патриотизма на българите не беше изопачен националният празник “, съобщи Румен Радев.

Той акцентира, че не е конкурент на държавното управление. „ Винаги съм бил справедлив коректив на това, което виждам и против това, от което недоволстват българите.

Ако държавното управление се беше вслушвало по-рано, нямаше да излезе през днешния ден тази съкрушителна оценка на Комитета за външна политика на Сената на Съединени американски щати.  Тя отразява всички неща, за които приказвам от началото на мандата и за които хората стачкуваха.

Ако държавното управление в действителност държи на връзките ни със Съединени американски щати и в случай че не се вслушва в моите послания, които последно дадох на 1 февруари, то най-малко да слуша оценките и рекомендациите на нашия стратегически сътрудник ", сподели в умозаключение той. 

По отношение на положението на Военновъздушни сили президентът Радев съобщи: Искам да поздравя всички военнослужещи и цивилни в армията. Те работят в доста комплицирани условия, само че не престават да извършват своите отговорности. Ние би трябвало да отделяме на бранш „ Сигурност “ нужното внимание, тъй като няма да има развиване в другите браншове.

Върховният главнокомандващ уточни, че има още доста работи, които би трябвало да се свършат по отношение на модернизацията на армията ни.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР