Вече е известно, че има хора, които се борят с

...
Вече е известно, че има хора, които се борят с
Коментари Харесай

Помага ли ботоксът при упорити главоболия?

Вече е известно, че има хора, които се борят с главоболието си като си поставят ботокс. Има редица фактори, които е нужно да се имат поради, преди да се инжектира ботокс за лекуване на мигрена и главоболие.

Не единствено за хубост

В миналите 10-15 години вниманието към инжектирането на ботокс за унищожаване на главоболието набъбна доста. Това е помогнало на доста пациенти. Но какъв е този способ на лекуване и по какъв начин се реализира резултатът?
 Най-добрата терапия против бръчки Най-добрата терапия против бръчки
Британка не се е усмихвала в продължение на 40 години, с цел да избегне появяването на бръчки, заяви Daily Mail. Тес Кристиан почнала да ог...

Когато вземат решение дали да опитат ботокс, лекарите поучават да се претеглят редица фактори. Въпреки че страничните дейности от тази процедура са минимални, има известия за вероятни затруднения. Ботокс би трябвало да се употребява, когато общоприетото лекуване на мигрена е несполучливо.

Процесът не е бърз

Някои пациенти се усещат по-добре незабавно след инжектирането. Но може да се наложи да имате самообладание от шест месеца до една година преди изгодите от лекуването да се усетят в действителност.

Въпросът е, че някои типове главоболие и мигрена реагират по-добре на това лекуване от други. В допълнение към мигрената, има обстоятелства, че инжекциите с ботокс могат да оказват помощ на пациенти с главоболие поради мускулно напрежение, болки в шията и цервикална дистония.
 Създайте лична диета против мигрената Създайте лична диета против мигрената
Много изследвания през днешния ден сочат, че част от храните могат да окажат въздействие на честотата и интензивността на главоболието. Например, леден...

Как го вършат

По време на процедурата се инжектира от веществото в региона на челото, слепоочията или шията. Най -добре работи целевият метод, при който лекарят следи за дълъг интервал от време, с цел да дефинира кои места за инжектиране са най-полезни.

Иглата е доста тънка, тъй че лекуването нормално не е мъчително. Мнозина вършат съпоставяне с захапване от комар. Понякога се ползва местна упойка. Лечението лишава единствено няколко минути. След процедурата понякога има дребни краткотрайни синини от инжекции, които елементарно се скриват с грим. Подуването от инжекцията се отстранява с парче лед.

С потреблението на ботокс ще постигнете две цели – евентуално ще се отървете от бръчките и ще изгоните досадното главоболие. Разбира се, тази процедура би трябвало да се извърши от експерт, който е наясно какво прави. Ако главоболието ви не се повлияе от процедурата най-малко ще се радвате на по-младолико лице. За болката ще би трябвало да се консултирате с персоналния си доктор. Ако би трябвало, ще ви изпрати при експерт, с цел да прегледа по-подробно казуса .

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР