Вече е известно, че Диляна Попова и Асен Блатечки не

...
Вече е известно, че Диляна Попова и Асен Блатечки не
Коментари Харесай

Парите скарали Диляна и Блатечки

Вече е известно, че Диляна Попова и Асен Блатечки не са в сантиментална връзка. До момента нито един от двамата не е коментирал слуховете, че са разграничени, само че по всичко проличава, че любовта посред им от дълго време се е изпарила, като даже не отпразнуваха дружно рождения ден на сина им Борил.Всъщност точно той и по-скоро разликите във вижданията за неговото обучение, са оказали отрицателно въздействие върху връзките им.

Тази година дребният Борил е първокласник, а изборът къде да бъде записан на учебно заведение е провокирал същински раздор сред Попова и Блатечки. Красавицата в началото упорства синът им да бъде записан в частно учебно заведение, където годишната такса не пада под 10 хиляди лева Актьорът обаче се оповестил твърдо срещу тази концепция, защото към този момент устоя щерка си, която е първа година студентка в Лондон и разноските по двете деца така и така го затрудняват.

Той бил сигурен, че в случай че Борил бъде записан в държавно учебно заведение, няма да получи по-некачествено обучение, а също така мъникът залитал доста по изкуството. Ето за какво звездните родители постигнали консенсус, като го записали в Музикалното учебно заведение. Малкият Борил обожавал да пее и в случай че продължи в същия дух да се развива, ще бъде записан на частни уроци, написа woman.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР