Вече е известен пълният състав на Отбора на Европа на

...
Вече е известен пълният състав на Отбора на Европа на
Коментари Харесай

Циципас и Рууд допълниха Отбора на Европа на Laver Cup


Вече е прочут цялостният състав на Отбора на Европа на Laver Cup. Стефанос Циципас и Каспър Рууд заеха двете последни свободни позиции.

Тази година за пръв път ще можем да забележим Голямата четворка в един тим – Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович и Анди Мъри.

Надпреварата ще се организира сред 23 и 25 септември в зала O2 в Лондон:

„Това е извънреден състав,“ разяснява новината капитанът Бьорн Борг. „Стефанос и Каспър водят новата генерация от тенисисти. И двамата към този момент са се представяли чудесно на Laver Cup и нямам подозрения за това, че ценят опцията да застанат до Голямата четворка.“

Световният №5 игра край на Ролан Гарос през 2021, до момента в който седмият в света го стори през актуалната година.

„Laver Cup е събитие, в което ми харесва да вземам участие, защото получавам шанса да съм в един тим с мои противници и да съставлявам Европа против най-хубавите от останалия свят,“ сподели Циципас на формалния уебсайт.

„Горд съм да бъда част от този исторически състав на Отбора на Европа,“ добави Рууд. „Преживяването в Бостън бе необикновено, нямам самообладание да бъда съотборник на тези превъзходни тенисисти в Лондон.“

Отборът на света включва Феликс Оже-Алиасим, Тейлър Фриц, Диего Шварцман, Джак Сок и занапред следва да бъдат оповестени последните две имена.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР