Вече е достъпна новата интернет страница на EURES мрежата за

...
Вече е достъпна новата интернет страница на EURES мрежата за
Коментари Харесай

Нов сайт помага в намирането на работа в България

Вече е налична новата интернет страница на EURES мрежата за европейска трудова подвижност в  България, която е част от Агенцията по заетостта. Една от новите рубрики на уеб страницата, ориентирана както към чужденци, по този начин и към български жители зад граница, искащи да се завърнат в родината, е „ Работа в България ”. На нея ще се разгласяват настоящи благоприятни условия за започване на работа в страната, както и потребна информация за изискванията на живот и труд у нас. 
На новосъздадения уебсайт българските и задграничните работодатели към този момент могат да се записват сами и независимо да разгласяват работните си места по авансово заложен формуляр. Администраторите на уеб страницата, след обзор, утвърждават или отхвърлят направените регистрации или работни места, според от това дали изискванията на труд подхождат на законодателството на страната по месторабота.
Търсещите работа хора също се записват свободно, само че към този момент имат опцията да основават автобиография в самия уебсайт и непосредствено да аплайват по оповестените работни места. В рубриката „ Условия на живот и труд ” те могат да се срещнат с особеностите на работа в другите страни от EURES мрежата, а при нужда и да изискат информация от EURES съветниците, чиито координати са оповестени в рубриката.
Сред новите функционалности, които предлага страницата, е и опцията процесът по кандидатстване да се прави в действително време, като работодателят вижда подадените автобиографии по съответно работно място в профила си в уеб страницата. В рубриката „ Събития ” пък ще може да бъде получена информация за идни мероприятия, проведени или подкрепени от Агенцията по заетостта и EURES мрежата, като гости и работодатели към този момент могат непосредствено да заявят присъединяване си през страницата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР