Вече двукратният шампион на турнира в Бризбън и рекордьор по

...
Вече двукратният шампион на турнира в Бризбън и рекордьор по
Коментари Харесай

Григор Димитров: Мина доста време, откакто държах титла в ръцете си

Вече двукратният първенец на шампионата в Бризбън и рекордьор по победи в конкуренцията (23) показа, че извоюваната девета купа в кариерата му след успеха с 2:0 сета над датчанина Холгер Руне е доста специфична за него. Това е първи трофей за Димитров от края на 2017-а година насам.

„ Беше от дълго време, когато за последно имах подобен трофей. Малко съм прочувствен. Благодаря Ви! “, стартира Григор изявлението си след награждаването.

„ Трудно е да опиша нещата, само че първо желая да кажа на Руне и неговия екип. Страхотен тенисист, играли сме и упражнявали дружно. За толкоз малко време в кариерата си реализира толкоз доста и играеш необикновен тенис. Не е резултатът, който си очаквал през днешния ден, само че бъдещето е ярко пред теб и твоя кип. Тепърва идва най-хубавото за теб. Ти игра добре “, показа българинът за съперника си на край.

„ Любовната ми спекулация стартира тук преди 11 години. Благодарен съм, че още веднъж мога да бъда пред вас, да печеля този трофей за повторно значи доста за мен по доста разнообразни аргументи. Искам да благодаря на моя екип, моите родители, които трябваше да побързат към летището, тъпо, че на са тук. Дано са следили резултата. Благодаря на държавното управление, на турнирния шеф, на спонсорите. Благодаря Ви толкоз доста, че вършиме шампионата действителност “.

„ Доста изтощен съм. Имам няколко дни отмора. Щастлив съм да бъда в Австралия. Ще продължа към идващия шампионат. Благодаря за поддръжката! “, приключи щастливият Григор.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР