Вече две години в пресата се обсъжда скандалната сделка между

...
Вече две години в пресата се обсъжда скандалната сделка между
Коментари Харесай

Глас за 18 милиона паунда: Ето какво имаше да каже Меган в първия епизод на своя подкаст!

Вече две години в пресата се разисква скандалната договорка сред Spotify и Меган Маркъл и принц Хари.

Тя коства на компанията колосалните 18 милиона паунда. Въпреки това, с изключение на пилотното издание през 2020 година, което към този момент никой не си спомня, кралските особи не са пуснали нищо друго. В същото време преди година те се пробваха да прекратят контракта, базирайки се на обстоятелството, че в платформата се разгласява „ доста неточна информация “. Но наподобява, че страните в подмолния спор съумяха да се схванат. И ето, че към този момент е пуснат и първия цялостен епизод.



Подкастът носи името Archetypes или “Архетипи ” (игра на думи за с името на нейния наследник Арчи и фондацията Archewell, посредством която беше подписан договорът). Меган дава обещание серия от 12 епизода, в която тя ще „ проучва, изследва и деконструира етикетите, които обществото се пробва да лепи на дамите “.

„ Аз самата знам много за тези етикети. И се надявам, че моят личен житейски опит ще помогне на други дами да се отворят и да схванат, че никоя от нас не е сама на този свят. Че бъдещето е нещо, което можем да създадем дружно. “
                             

Известната спортистка Серина Уилямс, която неотдавна разгласи, че се отдръпва от тениса, пристигна да поддържа Меган в първия епизод на шоуто. И главната тематика на диалога им беше " упоритостта ".

Двете съпоставиха половите стандарти и двойните стандарти в обществото: мъжете кариеристи са по-често наричани целенасочени и са хвалени за това, до момента в който амбициозните дами се считат за егоистични, жадни за власт и манипулативни. „ Амбициозни дами, които имат деца и по-късно се връщат на работа и се пробват да съумеят на най-високо равнище, нарушават упованията на обществото за това коя би трябвало да бъде най-важната полезност за дамите “, е един от основните цитати на предаването.

 
                             

Принц Хари също се появи в първия епизод на подкаста на брачната половинка си, тъкмо преди да стартира нейното изявление. Той се чува да поздравява Серена Уилямс и да й прави похвали за косата.

Във втория брой, който ще излезе идната седмица, посетител на подкаста на Меган ще бъде Марая Кери.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР