Вече два месеца правителството на Денков разлайва кучетата““, каза бившият

...
Вече два месеца правителството на Денков разлайва кучетата““, каза бившият
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Вече два месеца правителството на Денков „разлайва кучетата“

„ Вече два месеца държавното управление на Денков „ разлайва кучетата “ “, сподели някогашният длъжностен министър председател и сегашен шеф на кабинета на президента Гълъб Донев . Той уточни:

„ Явно при започване на всеки месец постоянното държавно управление на акад. Николай Денков ще излиза, с цел да споделя обществено, че са били още един месец във властта. Това към този момент не е изненада за никого. Обикновените жители, които не се интересуват доста от политика, към този момент вижда знаците, които постоянното държавно управление дава за своето битие. “

Началникът на кабинета на президента уточни, че за два месеца никой не е видял действителни дейности за решаването на проблемите на жителите . Гълъб Донев, в отговор на Николай Денков, уточни, че и постоянното държавно управление има някои положителни практики, само че към момента не се виждат действителни деяние за решение на най-наболелите проблеми на хората.

„ Положителното за момента не може да се види, тъй като няма действително свършена работа. Ние за първите два месеца бяхме подготвени с решения за съвсем всички рецесии в страната. Изградихме интерконекторната връзка Гърция-България, който беше във фаза, в която нямаше късмет да бъде довършена. Понижихме цените на горивата и обявихме война на инфлацията – все ограничения, които директно касаят българските жители “ , уточни още някогашният длъжностен министър председател пред „ bTV “.

Според него тогава, когато политическата система е неспособна да ръководи държавните каузи, служебните държавни управления са тези, които работят като постоянни кабинети, с цел да решат както краткосрочните, по този начин и дълготрайните проблеми.

Става ясно също по този начин, че Гълъб Донев гледа с подигравка към най-големите апологети за смяна на статута на служебното държавно управление през Конституцията. Донев не знае дали някой би дал отговор на Денков, в случай че той се обади в „ прилежащата постройка “. Според него сглобката сред партиите е направена, с цел да се трансформира президента и служебното държавно управление във „ зложелател “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР