Вече два дни в района около старите барутни погреби във

...
Вече два дни в района около старите барутни погреби във
Коментари Харесай

Продължават сигналите на варненци, относно състоянието на старите барутни погреби

" Вече два дни в региона към старите барутни погреби във Варна се носи непоносима миризма. Това място, което е забравено то Бога и от усправниците, се е трансформирало в градска тоалетна. Живеем в блоковете до погребите и не може да си визиите какъв брой е извънредно. ", жалват се варненци.
По-рано в Actualno.com публикувахме фотоси, на които се вижда, че архитектурният монумент на Варна се е трансформирал в сметище и в котило на наркомани. Читатели алармираха тогава, че доста постоянно там се пали огън и те се тормозят за сигурността си. Минаването около барутните погреби вечер е като сцена от филм на ужасите, споделят още живущите в квартала. Сега те алармират за още един проблем и това е превръщането на мястото в градска тоалетна, от която се носи непоносима миризма чак до блоковете, които се намират към погребите.
" Надяваме се най-сетне някой да ни обърне внимание и да се вземат ограничения. Не е обикновено място, което е оповестено за архитектурен монумент да наподобява по този метод. Нека от общината да дойдат и сами да видят защо става въпрос, в случай че фотосите не са задоволителни! Надяваме се кмета да реши този въпрос в скоро време и барутните погреби на Варна да се трансфорат в едно прелестно място! ", разясняват още варненци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР