Вече два дни полицията в британския град Блекпул търси крадец,

...
Вече два дни полицията в британския град Блекпул търси крадец,
Коментари Харесай

Рос от „Приятели”: Заклевам се, не съм крал бира!

Вече два дни полицията в английския град Блекпул търси апаш, отмъкнал палто, мобилен телефон и огромно количество бира от локален магазин. Тривиалният другояче случай се трансформира в интернет сензация поради кадър от охранителна камера, на който се вижда търсеното лице със отмъкнатите кенчетата в ръце. Мъжът има впечатляваща аналогия с артиста Дейвид Шуимър, по-известен в целия свят като Рос от хитовия сериал „ Приятели ”.



Много бързо почитатели на продукцията заринаха фейсбук страницата на органите на реда с цитати от сериала, занимателни картинки и сходни. Така и работата по откриване на кражбите беше безусловно удавена в комизъм, като причинителят остава незнаен, съобщи.

От блекпулската полиция реагираха с възприятие за комизъм и подчертаха, че са създали инспекция и Дейвид Шуимър има оправдание – бил си е в Съединени американски щати сега на закононарушението.

Актьорът обаче не остана по-назад и сподели в „ Туитър ” видео клип, който демонстрира незаконните дейности на „ Рос ” от друга позиция. Кадрите още веднъж са снимани в супермаркет, а Шуимър се е постарал изцяло да заличи разликите сред себе си и незаконния си двойник. „ Полицаи, кълна се, не бях аз. Както виждате, бях в Ню Йорк. Към крепко работещите блекпулски служители на реда: триумф с следствието. #небяхаз ”, написа Шуимър.

Officers, I swear it wasn’t me.
As you can see, I was in New York.
To the hardworking Blackpool Police, good luck with the investigation.#itwasntmepic.twitter.com/EDFF9dZoYR

— schwim (@DavidSchwimmer) 24 октомври 2018 година

Публикацията очевидно се одобри задушевно и от силите на реда, които му благодариха в обществената мрежа.

Thanks for being there for us @DavidSchwimmer
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР