Вече два часа слушаме какви ли не мнения и през

...
Вече два часа слушаме какви ли не мнения и през
Коментари Харесай

Петков към депутати: Искате Минчев да се махне, защото ви е страх

" Вече два часа слушаме какви ли не отзиви и от самото начало се чудя за какво 120 депутата поставят най- огромен приоритет да бъде през днешния ден промяната на гн- Минчев. Нима оставката му е по-важна от цените на тока, равнищата на пенсиите, белким вие предпочетохте 2 часа да приказваме какво ли не това пред това да обсъдим фамилните облекчения ", разгласи от парламентарната естрада министър председателят Кирил Петков.

Според вас е най-важна оставката на Минчем, а той е отличен експерт, добави той.

Може би се страхувате, че Минчев ще направи неща, които ви тормозят, че Бойко Рашков ще бъде определен да КПКОНПИ, може би ви е боязън, че ще има арбитър, който ще ревизира активността на основния прокурор, сподели министър председателят.

Колеги от ГЕРБ, в случай че иси мислите, че с настояването на оставката ще ни накарате да се коалираме с вас, няма да стане, безапелационен бе той.

Към Движение за права и свободи, в случай че си мислите че ние спрем сигналите към европейската прокуратура- няма да стане, добави Петков.

Премиерът Кирил Петков анулира визитата си в Азербайджан, с цел да участва на гласуването в Народното събрание на актуализацията на бюджета, както и да покаже поддръжката на за ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, оповестиха от държавната пресслужба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР