Вече десетина дни новите 13 двойки в петия сезон на

...
Вече десетина дни новите 13 двойки в петия сезон на
Коментари Харесай

След много сълзи и бомбастична игра с въпроси от обща култура - първа двойка напусна “Един за друг

Вече десетина дни новите 13 двойки в петия сезон на сантименталното риалити " Един за различен " се опознават, забавляват и играят дружно.
 “Един за различен ” - по кое време започва пети сезон на сантименталното риалити и кои са участниците
Двойка с 16 години разлика, фермери и сървайвъри - ето кой влиза в “Един за различен ”

И по кое време започва риалитито

Миналата седмица всички те получиха шанса да прекарат даже още малко време в цялостен състав, защото след първата елиминация по този начин и не отпадна нито една двойка. Ивайло и Христина от Костинброд се избавиха и се върнаха назад в играта, с помощта на щедростта на останалите участници, които им заделиха от личните си бюджети.

Така, всички 13 двойки се впуснаха в нови тествания, като в първото за седмицата играха дамите, до момента в който мъжете вършиха залозите. Този път представителите на мощния пол бяха подготвени да рискуват по-високи суми. Най-смел беше Кристиян, който сложи на карта цели 2323 лева от фамилния бюджет. Йордан обаче рискува едвам 500 лева в интерес на обичаната си Елизабет.

В първата седмична игра дамите трябваше да прекарат време в басейна на Вилата на любовта, само че не с цел да си почиват, а с цел да извоюват победа. Облечени в голям костюм във формата на гъба за баня, те трябваше да събират гумени патета с изписани досадни женски привички. Всеки правилен отговор даваше опция на техните обичани да изстискат цялата събрала се в костюма им вода, пълнейки огромен стъклен съд.

Най-бързо със задачата се оправиха риалити героите Ивана и Ивайло, само че с помощта на по-големия си първичен залог, служителите на реда Маргарита и Кристиян оглавиха краткотрайното седмично класиране. Вечерта за всички двойки приключи с празненство по случай рождения ден на Кристиян. Още на идващия ден обаче бе ред на седмичната игра за мъжете.

В нея задачата им бе видимо обвързвана с домакинска работа. Всъщност обаче задачата бе да бъдат тествани какъв брой добре слушат и схващат какво им споделят дамите им. След тестването на дъното във краткотрайното класиране останаха Михаела и Венци. Първите две места пък заеха Гергана и Светозар, и Петър и Галена, които си заслужиха имунитета и надлежно правото да не вземат участие в последната игра за седмицата.
 Кристиян и Маргарита

Кристиян и Маргарита

А тя тества общата просвета на участниците и това по какъв начин те могат да употребяват знанията си в напрегната обстановка. Партньорите от всяка двойка се редуваха и отговаряха на въпроси, като против всеки правилен отговор печелеха точка. Всяка неточност пък им носеше негативни точки. Ключово за играта бе умеенето да " трансферират топката " към другите, като при верен отговор те имаха опция да посочат кой да отговоря на идващия въпрос. Важна част от задачата се оказа и бомба с таймер с назад преброяване, която при приключване на времето избухваше и означаваше още минус пет точки.
 Кики и Емо

Кики и Емо

По време на играта се обтегнаха връзките сред някои от двойките, като " под прицел " се оказаха Кики и Емо, и Ивана и Ивайло. Последните обаче съумяха да се спасят. А неналичието на мира и централизация изневери на Кики и Емо, които останаха последни и по този начин попаднаха на елиминация дружно с Венци и Михаела.

След гласоподаване с прегръдката на любовта, двойките във вилата избраха да останат Венци и Михаела от Перник. Кики и Емо надлежно са първите отпаднали участници в петия сезон на сантименталното риалити.
 „ Един за различен “ се завръща по NOVA с водещи Мария Игнатова и Емо Чолаков
Романтиката, в която ще се забъркат Мария Игнатова и Емо Чолаков

Нов ефирен тандем на хоризонта

" Един за различен " е в петък, събота и неделя от 20 ч. по NOVA

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР