Вече час и половина продължава срещата на Борис Бонев от

...
Вече час и половина продължава срещата на Борис Бонев от
Коментари Харесай

Неделни раздумки: Почти два часа продължава срещата на Борис Бонев с Григорова и Таков

Вече час и половина продължава срещата на Борис Бонев от ПП-ДБ (Спаси София) с Ваня Григорова и Иван Таков от Българска социалистическа партия.

Това е втори тур на срещи, в които спечелилите изборите беседват за политики с останалите обединения в Столичния общински съвет. Миналата седмица се отзоваха единствено " Възраждане ", КОД и Българска социалистическа партия, като социалистите бяха показани от депутатите Георги Свиленски и Ирена Анастасова, а не от съветници. 

И тази седмица срещите не престават, само че се отзоваха единствено от Българска социалистическа партия. Малко преди 15,30 часа, за когато бе поканата, в Столичната община дойдоха Ваня Григорова, водачът на градската левица Иван Таков и сътрудниците им от групата в СОС. Васил Терзиев не пристигна, тук е Борис Бонев.

За диалога бе очакван един час, с цел да има изказване в 16,30 часа. Срещата обаче още не в завършила.

" Днес, на следващия ден и в понеделник се търси нова сглобка в Столична община, защото ПП-ДБ и " Спаси София " изпратиха предложения до останалите групи. Утре в 15:30 общинските съветници от " Българска социалистическа партия за България " ще се срещнем с представителите на " Продължаваме промяната " - " Демократична България " и " Спаси София ", предлагането е за разискване на цели. Въз основа на това ще обсъдим до каква степен и къде е допустимо да си сътрудничим. Нови избори са нечиста сделка, ще има някаква сглобка ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Ваня Григорова през вчерашния ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР