Вече близо година знаем, че Лидия и Наско Колев са

...
Вече близо година знаем, че Лидия и Наско Колев са
Коментари Харесай

Галин потвърди връзката на Лидия и Наско Колев! Одобрява ли продуцентът случващото се?

Вече близо година знаем, че Лидия и Наско Колев са дружно. Издадоха се на една отмора в Боровец, когато разгласиха прекомерно идентични фотоси в профилите си в Instagram - първо такива от пистите, а след това и от джакузито на хотела.

Оттогава насам двамата бяха на много места дружно, като даже не броим дестинациите у нас. Двамата бяха в Барселона и Лондон да вземем за пример, само че въпреки да не качиха общи фотоси, на всички им стана ясно, че те са дружно. Просто " логиката " от Боровец се резервира - едновременно се показвах изявления от едни и същи места.

Виж още: Предколеден разкош: Лидия и Наско Колев се глезят на спа и релакс 

Междувременно почитатели на двамата качваха видеа в Instagram и TikTok, на които се вижда, че Лидия и Наско са дружно даже по участия. Но връзката по този начин и не беше доказана от двамата.

Друг обаче го направи вместо тях - продуцентът на Лидия, Галин. Певецът отговори на някои въпроси в Instagram, а измежду тях беше и този дали утвърждава връзката ѝ с рапъра.

Галин съобщи изрично, че няма нищо срещу тази връзка. " Бих имал нещо срещу, в случай че не е щастлива и в случай че не си прави работата добре ", съобщи той, намеквайки, че сред Лидия и Наско всичко върви чудесно към този момент. 

Виж още: Джизъсът основава комплекси?! Новата му жена прекали с Фотошопа 

" Лидия е повече от старателна към своите задължения. Навсякъде хората приказват единствено хубави неща за нея. Тя ни прави горди! Не би трябвало в никакъв случай да стопира да се развива във всички аспекти от своя живот, както до в този момент ", приключи Галин, давайки благословията на тази връзка. Е, май е ясно, в случай че има женитба, кой ще е кумът!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР