Вече близо 24 часа цяла България говори за убийството на

...
Вече близо 24 часа цяла България говори за убийството на
Коментари Харесай

Единствен премиерът Борисов мълчи за смъртта на Милен Цветков

Вече близо 24 часа цяла България приказва за убийството на журналиста Милен Цветков от дрогиран юноша на пътя, който се вряза в неговия автомобил до мол в София на връх Великден. Стотици хиляди българи пишат за това във Facebook и изрязяват своите съболезнования. Единствено министър председателят на България Бойко Борисов мълчи.
Няма и ред за Милен Цветаков на профилната му страницата във Facebook, от която най-вече се хвали и самоизтъква. Иначе в края на януари на 2020 година Борисов побърза да изпрати съболезнователна депеша на своя съдружник Ердоган във връзка земетресението в Южна Турция, написа liberta.bg.

Но какво друго може да се чака от министър председател, който назовава репортерите в България " мисирки "?! Изглежда за Борисов всички, които не го словославят и не галят болното му его, са врагове.

Не е загадка, че Милен Цветков безусловно изкриви Бойко Борисов в първия му премиерски мандат в ефир, за което се счита, че журналистът е свален от екран, а по-късно мъчно намира задълго работа в огромните малките екрани, добавя медията.

Днес от прессекретариата на президента Румен Радев оповестиха, че президентът показва своите съболезнования на фамилията, околните и сътрудниците на журналиста Милен Цветков. По-късно президента разяснява и трагичния случай в формалния си профил.

Вижте и видеото с диалога межде Милен Цветков и Бойко Борисов, което от през вчерашния ден се популяризира в обществените мрежи:

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР