Вече бившият защитник на Олимпик (Марсилия) Патрис Евра реши да

...
Вече бившият защитник на Олимпик (Марсилия) Патрис Евра реши да
Коментари Харесай

Патрис Евра тегли джип и обещава да се върне по-силен от всякога

Вече някогашният бранител на Олимпик (Марсилия) Патрис Евра реши да покаже на всички, че е подготвен да понесе философски ударите на ориста. Френският бранител бе изпъден от клуба и изваден от европейските клубни шампионати до края на сезона поради случая, при който ритна почитател на отбора в главата с способ от източните бойни изкуства. Това се случи преди началото на дуела против Витория (Гимараеш), а постъпката на Евра бе осъдена с изпъждане, нещо, което не се бе случвало до този миг.

Въпреки че мотивите за оптимизъм не са доста, Евра не наподобява изключително смутен от случилото се. На своята страница в “Инстаграм” бранителят разгласява видео, снимано в Обединените Арабски Емирства, в което той тегли джип и дава обещание, че ще работи върху себе си, с цел да стане по-добър от всеки път.

" Щастлив понеделник. Понякога животът иглежда в действителност тежък, само че би трябвало да продължиш да се усмихваш, и несъмнено, да обичаш тази игра. Кълна се в Бога, че ще се върна по-силен от всеки път. Винаги пази позитивната сила, не бъди ленив. Не знам какво вършиме тъкмо в този момент, само че аз тегля джип, тъй като желая да бъда по-добър, в сравнение с преди. Аз пристигам, момчета!”, съобщи през смях Патрис Евра.

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra) on Nov 13, 2017 at 2:34am PST

По-рано неговият сътрудник също съобщи, че клиентът му няма желание да приключва кариерата си.

Патрис Евра мина в Олимпик (Марсилия) през януари като свободен сътрудник. През този сезон той беше със статут на запаса, като взе участие единствено в четири мача на тима от Лига 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР