Вече бившият вътрешен министър Валентин Радев се обърна към колегите

...
Вече бившият вътрешен министър Валентин Радев се обърна към колегите
Коментари Харесай

Валентин Радев към МВР: За мен беше чест да служа с вас

Вече някогашният вътрешен министър Валентин Радев се обърна към сътрудниците си от Министерство на вътрешните работи в обществените мрежи. Той показа обява във Facebook, в която показва своята признателност към тях.

Ето целия текст:

" Уважаеми чиновници на Министерството на вътрешните работи,

За мен беше чест да послужвам с Вас през последната една година и няколко месеца!

През цялото това време Вие постоянно сте били във фокуса на моята работа. Стремях се политическото и професионалното управление да осъзнаят, че най-големият капитал за нас сте Вие, хората от полицейските ръководства, от регионалните дирекции, от основните дирекции и всички структури на Министерство на вътрешните работи.

Благодаря Ви за проявения професионализъм в работата за реализиране на най-висшата ни обща цел - отбраната на обществото и законността! Благодаря Ви за всеотдайността, за вярата и упоритостта, за убедеността в идеята на тази сложна и виновна специалност, за това, че ми повярвахте! Много от Вас получиха заслужена благодарност и признателност от обществото за това, което направиха, завоюваха доверието на хората.

Убеден съм, че и в бъдеще с Вашия труд ще защитавате престижа на Министерството на вътрешните работи и този на служителя на реда.

Благодаря на всеки един от Вас и Ви поисквам здраве, сили, професионални и персонални триумфи! ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР