Вече бившият национален селекционер Николай Желязков излезе видимо разстроен от

...
Вече бившият национален селекционер Николай Желязков излезе видимо разстроен от
Коментари Харесай

Николай Желязков очаквал повече подкрепа от УС

Вече някогашният народен селекционер Николай Желязков излезе очевидно смутен от залата в парк-хотел „ Москва “, където се организира Управителният съвет на БФВ, и отхвърли коментар пред медиите. 
 Николай Желязков към този момент не е селекционер на България Николай Желязков към този момент не е селекционер на България
„ Не му беше прелестно. Когато го назначиха споделиха, че договорът му е до края на международното. Оказа се, че е бил за 1 + 2 години. Любо Ганев е заблуждавал УС. Желязков имаше настройка да продължи контракта си, само че много членове на УС се изрекоха срещу. С някои от членовете той играл дружно, познават се от дълго време. Накрая се гласоподава и договорът му беше преустановен. Тези, които го назначиха и избраха стовариха цялата виновност върху него и щаба, а те се оказаха почтени. Избра го Изпълнителният комитет на федерацията, който аз назовавам Политбюро. Управлява се непрозрачно. Давид Давидов споделя, че финансовото положение е положително, а тримата членове на Финансовата комисия не знаят какво е. Направете си сами изводите “, разкри членът на УС и някогашен народен селекционер при мъжете и дамите Иван Сеферинов пред „ Мач Телеграф “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР