Вече бившият халф на Левски Васил Панайотов се сбогува емоционално

...
Вече бившият халф на Левски Васил Панайотов се сбогува емоционално
Коментари Харесай

Васил Панайотов се сбогува емоционално с Левски

Вече някогашният халф на Левски Васил Панайотов се сбогува прочувствено със синята аудитория с обръщение в обществените мрежи. Договорът на 27-годишния халф изтече и не беше възобновен, макар че през предходната акция той игра на положително равнище и записа 4 гола и 2 асистенции в 34 мача за клуба.

" Стана ясно, че пътищата ни с ПФК ЛЕВСКИ се разделят, по тази причина желая да благодаря на всички мои съотборници, че ме приехте подобен, какъвто съм, че ме правихте по-добър и по-добър с всяка една последваща подготовка. Благодаря на целия лекарски щаб и на масажистите, че цяла година ме поддържахте здрав и подготвен за всяка една борба.

И голямо благодаря на вас - почитателите, които ме приехте скептично, само че по-късно ми дадохте цялата си обич. Любов, която мислех, че познавам...Но се оказа доста по-силна, а аз имах опцията да я усетя с цялото си сърце. ЛЕВСКИ е голяма обич и вие ми я показахте в цялостния й искра. Благодаря ви за всяка секунда, минута, за всеки мач, в който ме подкрепяхте. Съжалявам, че не съумях да ви развеселявам с купа или купа, само че бъдете сигурни, че ви дадох сърцето си. Благодаря ви! И вечно с теб, и на всички места с теб, в никакъв случай не ще останеш самичък! ВЕКОВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! ", написа Панайотов в профила си в обществената мрежа Фейсбук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР