Вече бившата звезда на Челси Еден Азар се обърна към

...
Вече бившата звезда на Челси Еден Азар се обърна към
Коментари Харесай

Силни думи от Азар на раздяла с Челси

Вече някогашната звезда на Челси Еден Азар се обърна към почитателите на лондончани откакто прехвърлянето му в Реал Мадрид в последна сметка бе сбъднат късно в петък вечер.

„ Скъпи другари и почитатели на Челси,

Знаете, че ще се причисля към Реал Мадрид. Не е загадка, че това беше фантазията ми от дете – да играя за тях. Опитах се да не се разпръсквам в този сложен интервал на клюки и спекулации, изключително в последните 6 мееца”, стартира прочувственото си обръщение белгийският национал.

„ Сега клубовете реализираха единодушие и се надявам, че разбирате, че би трябвало са поема към идната глава в кариерата ми, както всеки човек, който има шанса да реализира фантазията си. Да напусна Челси е най-голямото и мъчно решение в кариерата ми досега. Наслаждавах се на всеки миг в тима и не бих напуснал поради различен отбор”, написа Азар и продължава:

„ Бях единствено на 21 години, когато се дойдох и тук порастнах и като състезател, и като мъж, дружно с всички вас, които ми помагахте и подкрепяхте в сложните времена. Когато се връщам обратно към специфичните моменти с Челси, а те са толкоз доста знам, че сме късметлии, че спечелихме доста повече, в сравнение с загубихме. Челси и изключително почитателите постоянно ще са специфични за мен и през идващия сезон ще проследявам всички резултати. Надявам се, че ще се надигнем един против различен в Шампионската лига и ще можем да се срещнем още веднъж.”

„ Благодаря още един път на всички в клуба за изключителните им старания във всеки един миг. На съотборниците ми, на притежателя господин Абрамович и екипа му, че ми помогнаха да осъществя двете си фантазии – първо, да бъда състезател на Челси и второ, да заиграя един ден в Реал Мадрид. Желая на всеки един всичко най-хубаво, приятели”, приключи посладнието си Еден Азар.

Официално: Еден Азар е състезател на Челси !
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР