Вече българите почнаха да мрат повече, отколкото навсякъде другаде. Защо

...
Вече българите почнаха да мрат повече, отколкото навсякъде другаде. Защо
Коментари Харесай

Борисов: Провал във всичко. Българите мрат повече. Категорична победа на ГЕРБ при нови избори

" Вече българите почнаха да мрат повече, в сравнение с на всички места другаде. Защо – Радев и Стойчо Кацаров какво направиха, убиха ми имунизационният проект. Кацаров ли е сполучлив, където ни разболя – сега се хвърлят милиони ваксини ". Това бяха единствено част от репликите на експремиера Бойко Борисов в живо включване във Facebook.

При нови избори, безапелационна победа на ГЕРБ . Никоя партия не може сама – ГЕРБ може с всеки, стига да има значима стратегия. Като не желаят партиите, народът най-после ще ги гони с камъни, съобщи Борисов. " Първо би трябвало да сложат министър председател, който схваща защо става въпрос – за жалост по-подготвен от мен няма ", добави той за образуване на държавно управление в този момент, в 46-тия парламент. Освен това, Борисов счита, че в бъдещо държавно управление трябвало да вземат участие Томислав Дончев, Кирил Ананиев – незабавно щял да им даде 60 гласа.
 Тошко Йорданов за депутати и Министерство на вътрешните работи министри от ГЕРБ: Двама от тези социопати са в тази зала Тошко Йорданов за депутати и Министерство на вътрешните работи министри от ГЕРБ: Двама от тези социопати са в тази зала
„ Това Народно заседание свърши част от работата на прокуратурата. Видяхме ясни доказателства, че в българската полиция има садисти...

" Тя страната сега не знам къде е. От водач на Балканите сме изпокарани с всички – само ние не пратихме помощ за пожарите на Турция. Те помнят обидите, че надали не съм му носил шербета на Ердоган. Сега всички чакаме Турция да играе главната роля в Афганистан. Провал във външната политика, неуспех в стопанската система ", настоя Борисов. И изясни по какъв начин се върнал със стотици милиони евро за границата, като бил министър председател, в този момент Радев като бил подобен посланик, да се върне с двойно повече.

" Вие не знаехте какво е миграция. При Бойко Борисов - нула миграция ", похвали се експремиерът. " Сега почнахте - ми-ми-фа-сол-ла?! Ще има миграция, като няма дипломация. Шербет съм носил - но като отида, армия ме посреща ", съобщи с възторг Борисов.

Сега разбирам, че нещо са опитвали да замажат в връзките оттатък Океана, за самолетите (F-16). Бият се 2 тези - има пари, няма пари. Кой на мен ми актуализира бюджета? Виждате ли какви лъжи, сподели водачът на ГЕРБ.

" Може да си приключил не Хавард, а на Луната – като не разбираш, викаш дайте ми празен чек ", акцентира Борисов за актуализацията на държавния бюджет. По думите му, той щял да поддържа актуализация, само че първо да кажели от кое място ще дойдат спомагателните пари. Но незабавно по-късно употребява определението " Асен измамника " за финансовия министър Асен Василев.
 Илиян Василев: Господа Борисов, Митов, Доган - желаете война. Ще я получите Илиян Василев: Господа Борисов, Митов, Доган - желаете война. Ще я получите
" Да, прав бе Кристиан Таков, че би трябвало да пазим правото от закона. В проблема с поданството на Кирил Петков, който засегна мафията жест...

Според експремиера, консултациите при президента за втория и третия мандат били безусловно безсмислени. Борисов удостовери, че ГЕРБ ще показа проектоправителство, само че ще върне незабавно втория изследователски мандат, когато го получи.

Не одобрявам, че (Кирил Петков). Атакува го Има Такъв Народ, ние внесохме запитване в Конституционния съд, съобщи Борисов. И след проливен дъжд от думи изясни по какъв начин той персонално не се

За полицейското принуждение водачът на ГЕРБ се разгласи за съответни санкции – само че освен за служители на реда, само че и за бити протестиращи. По думите му, Младен Маринов не бил отговорен. А записите, съгласно Борисов, не били крити - и не ги е гледал, щял персонално да подаде сигнал, в случай че ги бил гледал.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР