Вече 9 месеца Мариана Векилска е извън тв ефира, след

...
Вече 9 месеца Мариана Векилска е извън тв ефира, след
Коментари Харесай

Векилска получи страхотен пост за много пари

Вече 9 месеца Мариана Векилска е отвън тв ефира, откакто се реалокира да живее и работи в Брюксел. За целия този интервал обаче, някогашната водеща на " Тази събота “ и " Тази неделя “ по този начин и не обясни с каква тъкмо специалност е заменила журналистката.

Информация, от професионалната визитка на Векилска разкрива, че тя в действителност е част от специалистите на " Евроконтрол " – европейска организация, която се занимава с сигурността на въздухоплаването. Как Мариана е попаднала в структурата на влиятелното ведомство и дали е квалифицирана да развива, координира и възнамерява общоевропейска тактика за ръководство на въздушното придвижване, не е ясно, само че постът ѝ там се води един от най-апетитните, написа в. " Ретро ".

В организацията родната тв звезда извършва функционалностите на нещо като управител в отдела за ръководство на клиентите. Справка в интернационален уебсайт, проследяващ заплащането в " Евроконтрол ", демонстрира, че заемащите пост като на Мариана получават приблизително сред 3000 и 6000 евро месечно. Обърнато в левове, значи, че оптималната заплата, която журналистката може да прибере, е 12 бона в български пари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР