Вече 5 дни продължава гладната стачка на бившия пиар на

...
Вече 5 дни продължава гладната стачка на бившия пиар на
Коментари Харесай

Бившият пиар на Младост, който е в гладна стачка заради Иванчева, иска право на отговор от bTV

Вече 5 дни продължава гладната стачка на някогашния пиар на столичния регион " Младост " доктор Петър Кърджилов, както и Диана Йорданова различен човек, подкрепящ упрекнатите в корупция някогашен кмет и зам.-кмет на " Младост " Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

Същевременно Кърджилов публично изиска право на отговор поради изречени изказвания в неделния утринен блок на bTV. Той твърди, че " допълнително от половината от времето на изявлението бяха обсъждани други институции и лица, и макар, че проблемите на гостите (Димитър Логофетов, Елена Николова и Александър Лаков) стартират през 2012 година, а госпожа Иванчева е кмет от края на 2016 година, в дъното на екрана съвсем от самото начало стоеше манипулативния надпис: " Сагата " Иванчева " – сюжет в няколко дейности. Свидетели против кмет ", както и манипулативни паралелни фрагменти от ареста на госпожа Иванчева и от Специализирания съд ".
Като " безапелационна неистина " Кърджилов показва изказване на Николова, че имало 9 публични разисквания какво да се прави с един парцел. Бившият пиар на " Младост " твърди, че имало едно публично разискване на цялостния проект на " Младост ".
Също като " безапелационна неистина " Кърджилов назовава изказванието на Логофетов, че Иванчева го принуждавала да си подари парцела. Става въпрос за парцел на ъгъла сред ул. " Свето Преображение " и ул. " Д-р Атанас Москов ". Припомняме, че за капиталовия план на това място Иванчева е подала сигнал в полицията – поради подозрение за имитация на доументи. А някогашният пиар на " Младост " твърди и, че следствието не е завършило, до момента в който Логофетов споделя, че е.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР