Вече 2 седмици нямаме отговор от председателя на парламента относно

...
Вече 2 седмици нямаме отговор от председателя на парламента относно
Коментари Харесай

2 седмици по-късно - Караянчева не казва нищо за герба със сърп и чук на входа на парламента

Вече 2 седмици нямаме отговор от ръководителя на Народното събрание по отношение на комунистическия ГЕРБ на фасадата на входа на някогашния Партиен дом, който още веднъж се употребява от Народното събрание. Това споделят в собствен пост във Фейсбук някогашните депутати от Реформаторския блок Петър Славов и Мартин Димитров.
Двамата припомнят, че гербът, за който приказват, към момента носи сърп и чук, въпреки че времето (а може би не само) е дало своята милостиня и те не личат прекомерно явно. И не престават да питат за какво на входа на Народното събрание не стои гербът на Република България - освен това, откакто имаше ремонт за милиони!
" Може би виновните лица не виждат казуса? И че до ден-днешен на постройката този върховен държавен орган се мъдри съвсем в целокупност комунистически герб по сходство на тогавашния на Съюз на съветските социалистически републики, вместо да е подложен формалния държавен герб на Република България?! Издирихме по какъв начин е изглеждал `гербът` през 1989г. и в този момент, идентичността е очевАдна, а нуждата от действия-наложителна ", споделят двамата някогашни народни представители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР