Вече 2 часа слушам тази дискусия и се чудя защо

...
Вече 2 часа слушам тази дискусия и се чудя защо
Коментари Харесай

Кирил Петков: Страх ли ви е, че Рашков ще бъде избран за шеф на КПКОНПИ

Вече 2 часа чувам тази полемика и се чудя за какво 120 депутата поставят най-големия приоритет на Република България да е гласуването на оставката на Никола Минчев. Нима оставката на Никола Минчев е по-важна от цените на тока, белким е по-важна и равнищата на пенсиите. Това сподели от парламентарната естрада по време на днешното съвещание на Народно събрание министър председателят Кирил Петков, съобщи кореспондент на Zonanews.

Никола Минчев е доста добър, отличен експерт, съобщи министър председателят Кирил Петков от парламентарната естрада. Депутатите дебатират по желаната оставка на ръководителя на Народното събрание (НС) Никола Минчев.

" Нима вие предпочетохте да прекарате два часа като по-важна тематика от данъчните облекчения за младите фамилии. Нима вие решихте, че няма потребност сега да приемате един най-малко от 22-те закона с цел да усвоим 12 милиарда от проекта за възобновяване. Но вие казахте, че всичко това не е значимо, значима е оставката на господин Минчев. Г-н Минчев е един добър експерт, чувал съм това от устата на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ", попита Петков.

" Може би имате друга причина. Може би се страхувате, че господин Минчев ще управлява това Народно събрание и ще одобри закони като този за КПКОНПИ. Може би Ви е боязън, че Рашков ще бъде определен за началник на КПКОНПИ. Може би Ви е боязън, че ще има арбитър, който ще ревизира работата на основния прокурор ", добави още Кирил Петков.
" Ако си мислите, че ще ни притесните като държавно управление и ние ще се договаряме с вас - няма ". С тези думи се обърна Кирил Петков към депутатите от ГЕРБ-СДС.

Към Движение за права и свободи министър председателят съобщи, че с приемане на тази оставка няма да понижи броя на сигналите, които ще бъдат изпратени до европрокуратурата. Според Кирил Петков във " Възраждане " има почтени хора, които са влезнали с друга концепция, които осъзнават историческата си роля в този миг, само че по думите на премиера те са подложени на напън от водачите на " ИТН ".

" Предателството, което Има Такъв Народ ще създадат, когато през днешния ден натиснат бутона дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи ще бъде очевадно пред целия български народ. Ето това е задкулисието против което се борим всеки ден ", сподели още Кирил Петков.
Докато той говореше, от залата се чуха крясъци за оставка.

Най-важната тематика не е оставката на ръководителя на Народно събрание, а оставката на държавното управление, отговори Йордан Цонев от Движение за права и свободи.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР