“Вече 15 години определени политици, като Бойко Борисов и Ахмед

...
“Вече 15 години определени политици, като Бойко Борисов и Ахмед
Коментари Харесай

Джуди Халваджиян: Бих гласувал за всеки друг, но не и за ГЕРБ, ДПС, ИТН, “Възраждане” и Янев

“Вече 15 години избрани политици, като Бойко Борисов и Ахмед Доган имат прекомерно доста власт. За страдание не остана свободно островче, в което да се показва мнение ", сподели продуцентът на “Господарите " Джуди Халваджиян в предаването “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев ".

“Младите хора от “Продължаваме смяната " скапаха сметките на статуквото, тъй като те имаха вяра, че откакто Слави Трифонов завоюва изборите и се откаже да ръководи, цялата тази сила от митинга ще отиде в кошчето. "

“Жалко е, че толкоз години не можахме да излезем от хватката на тези партии. Но в този момент има вяра. Не съм уверен, че и “Продължаваме смяната " се оправят най-добре. Но те нямат опит, а и пропагандната машина на отсрещната страна работи извънредно мощно. Но би трябвало човек да ръководи повече време, с цел да потвърди, че може да направи нещо. Искам да попитам нещо господин Борисов. Колко време му трябваше с всички медии на негова страна, до момента в който тези младежи са на власт едни шест месеца. ", сподели още Халваджиян.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР