Вече 14 дни е в неизвестност 26-годишна майка на две

...
Вече 14 дни е в неизвестност 26-годишна майка на две
Коментари Харесай

14 дни без следа от 26-годишна майка на две деца

Вече 14 дни е в неопределеност 26-годишна майка на две деца от врачанското село Нивянин. Две седмици без резултат я търсят всичките й близки и другари. в обикалянето на всички пусти къщи, крайселски местности, към реката и околните гори обикаляли даже доброволци, само че от младата жена няма диря.

В деня на изгубването си Радинела е била на работа в детската градина в селото. " Тръгна си на обяд, тъй като е в отмора. След това пристигна и седна на една скамейка. Говори по телефона, взе един плик и си потегли ", показа пред Нова тв Борислава Дуцовска, колежка на Радинела.

Тръгнала без даже да види децата си, които били в същото образователно заведение. Съпругът й Николай Златков пристигнал да я търси в края на работния й ден, само че схванал, че е изчезнала. Той описа, че я е търсил на всички места към селото, само че диря от нея нямало.

Майката на Радинела Анжела Иларионова се прибрала от чужбина, с цел да я търси. " Ходих в детската градина, вървях и при кмета. Всеки ден съм в полицията - и в Борован, и в Бяла Слатина и във Враца. Пред хора от селото е споделяла, че брачният партньор й я биел и малтретирал ", споделя тя.

Анжела споделя, че се опасява от вероятността щерка й да е поставила завършек на живота си. Съпругът й признава, че сред тях е имало кавги, само че не има вяра изгубването й да е обвързвано с това. Местните позволяват три вероятности - да е поставила завършек на живота си, да е отвлечена и убита, или просто да е избягала от мъжа си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР