Вече 10 години кампанията #steniskanabala помага на зрелостници без родители

...
Вече 10 години кампанията #steniskanabala помага на зрелостници без родители
Коментари Харесай

Стартира новият сезон на кампанията С тениска на бала

Вече 10 години акцията #steniskanabala оказва помощ на зрелостници без родители да продължат образованието си във ВУЗ и да получат еднакъв късмет в живота.

За миналото време самодейността събра дарения в размер от над 600 000 лв. и обезпечи над 270 стипендии за висше образователно заведение на зрелостници в неравностойно състояние и над 100 финансови поощрения за тези от тях, които имаха отличен и доста добър триумф във втори и трети курс. 

Предизвикателството към всеки завършващ приблизително обучение випуск е да се включи в идеята, да избере #steniskanabala и по този начин да подкрепи връстници в потребност. Над 100 учебни заведения от цялата страна се отзоваха и потвърдиха, че зрелостниците са виновни и мислещи младежи, подкрепящи потребните инициативи.
 Кампанията “С тениска на бала ” обезпечи 13 стипендии Кампанията “С тениска на бала ” обезпечи 13 стипендии
На особено събитие в зала „ ETO ”, София, бе разгласен старта на новия сезон 2023. Инициаторите от Мото-Пфое, с поддръжката на БЧК и логистичното партньорство на DHL Express България, са подготвили тениска с нов неповторим интерактивен дизайн, за които е създаден инстаграм филтър, който кара изображението да се промени и да даде символна характерност, посредством някое от дванадесет животни, които избрахме. 
 Мото-Пфое влага 1 милион лв. във фотоволтаици Мото-Пфое влага 1 милион лв. във фотоволтаици
Всяко едно от животните носи специфична характерност, с която да опише притежателя на тениската. Дългогодишната самодейност на Мото-Пфое, с изключение на да оказва помощ на деца в неравностойно състояние, стимулира другите деца, да са тези, които подават ръка, по тази причина тазгодишното обръщение на тениската е „ Помогни на различен да откри своя път “

Тениските на програмата могат да се поръчат на едноименния уебсайт https://steniskanabala.bg, само че също през Инстаграм профила на акцията @s.teniskanabala.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР