Вдовицата на застреляния контрабандист Иван Тодоров-Доктора се сближи с колоритен

...
Вдовицата на застреляния контрабандист Иван Тодоров-Доктора се сближи с колоритен
Коментари Харесай

Вдовицата на Доктора завъртя Шаман

Вдовицата на убития контрабандист Иван Тодоров-Доктора се сближи с живописен руснак, с прякор Шаман, научи HotArena.

Вилиана Петрова и хитовият артист и търговец на диаманти Едуард Лазарев към този момент въртят и взаимен бизнес. Двамата са записали обща компания с предмет на активност основаване на музикални творби и шоупрограми. Основната активност на сдружението е да продуцира музиката, създавана от Шаман. Сред уговорките на ръководената от вдовицата Вилиана " Де Артист " е и снимането на самите клипове към най-известните части на Лазарев. Голяма част от атрактивните видеа с впечатляващ бюджет се осъществят у нас. В тях вземат участие наши балетисти, артисти, режисьори и монтажисти, а за фон се употребяват родни забележителности, написа " България през днешния ден ".

Според осведомени връзките сред Вилиана и Шаман са надалеч по-близки от чисто професионалните. Слухове в арт средите настояват, че сред двамата има и сърдечна тръпка. За това косвено загатва и самият Шаман. В свое изявление той признава, че актуалната му другарка е българка. Любовта му към нея го кара да заживее у нас, премествайки и част от бизнеса си. Последните му албуми се продуцират от българските му сътрудници и се издават и печатат у нас.

" Аз се удивлявам на хубостта на дамата. Тя е и Ева, и Афродита, и Елена. Тя е и майка, и обичана, и щерка, и сестра, и баба. Жената е началото, животът ", споделя за любовните си търсения Шаман.

В своята изповед Лазарев внимателно премълчава името на обичаната си. От описа му обаче си личи, че в основата на запознанството им стоят диамантите. Самият той дълги години е един от най-успешните търговци на скъпоценни камъни в Израел. След като натрупва впечатляващо положение, взема решение да се отдаде на огромната си пристрастеност - музиката. До момента Шаман е издал четири аблума, като текстовете и музиката са написани персонално от него. Произведенията му се радват на сериозен интерес в Русия и страните от някогашния Съюз на съветските социалистически републики. Основна тематика в шлагерите на Лазарев са житейските му търсения и екзистенциалните въпроси за живота и гибелта, за полета на душата и оковите на битието. Заради интереса на Лазарев към свещените текстове, мощната вътрешен глас и пророческите му думи негови другари му лепват прякора Шаман.

Бизнес с диаманти дълги години върти и вдовицата на Доктора Вилиана. Чрез компанията си " Лъкшъри Кълекшън Интернешънъл " Вилиана държи няколко бутикови магазина за скъпи часовници и бижута в София. Твърди се, че точно пристрастеността й към скъпоценните камъни я среща с Шаман. Първоначално връзките им са настоятелен, като търговец и клиент. Постепенно се сближават и вземат решение да осъществят взаимни инициативи. Първият им план е обща компания, предлагаща инспекция на личен състав благодарение на детектор на лъжата, образования на гардове и детективски услуги.
Клюки в арт средите настояват, че последователно двамата се сближават извънредно доста. Така Вилиана даже зарязва останалия си бизнес, с цел да се посвети на компанията, продуцираща клиповете на Шаман. Преди няколко месеца вдовицата на Доктора продава компанията си за бижута на предприемач, обвързван с финансовите схеми на някогашния й брачен партньор.

Наследство, оценено на 500 млн. $, оставя след гибелта си Иван Тодоров-Доктора, настояват осведомени. Впечатляващата сума Тодоров натрупва от търговия с незаконни цигари и пране на пари. Приживе той бе апетитен за един от най-мощните контрабандисти в Европа. Ръководените от него канали се разгръщат от Турция и Китай към Лондон и Париж, напомнят спецченгета. Основен директен пункт на пратките е България, където Доктора има мощни контакти с политици и висши ченгета. Покровителите по този начин и не съумяха да го спасят. След няколко несполучливи атентата Доктора бе покосен от 15 патрона в столичния кв. „ Лозенец “. След гибелта му насъбраното в офшорни сметки благосъстояние на Иван Тодоров се поема от вдовицата Вилиана и сина им, настояват хора от подземния свят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР