Вдовицата на загиналия майор от Военновъздушните сили майор Валентин Терзиев

...
Вдовицата на загиналия майор от Военновъздушните сили майор Валентин Терзиев
Коментари Харесай

Вдовицата на майор Терзиев: Чие ДНК намериха в Черно море?

Вдовицата на починалия майор от Военновъздушните сили майор Валентин Терзиев Димитрина Попова разкри нови, изключително смущаващи обстоятелства към следствието на авиокатастрофата на управлявания от него изтребител МиГ-29. От постинг в обществената мрежа на опечалената брачна половинка на аса излиза наяве, че биологичният материал, за който служебният боен министър Георги Панайотов заяви, че е открит при акцията в Черно море на 10 юни и даден за ДНК разбор, може да не е бил на майор Терзиев.
Оказва се, че цели 6 денонощия по-късно са взети проби за ДНК проучване от родственици, както Попова прецизира, за съпоставяне с откритото във водите.
"Не знам дали е паднал или свален, само че няма по какъв начин да намериш биологичен материал на 10.06., с който потвърждаваш гибелта на водача, а да вземеш проба ДНК за проучване от родственици на 16.06., в случай че не си сигурен какво е станало. Министерство на защитата - продължавате да работите неточност след неточност. Няма ли един "истински мъж " в тази институция да излезе и да каже истината, която явно знаете, само че се пробвате да прикриете ", приканва тя.
Вдовицата на майор Терзиев не счита, че изтъкнатият водач, който е и обучавал младите сержанти във Военновъздушни сили, е бил свален. Такава версия се появи още сутринта след черната новина, че съветската машина е изчезнала от радарите при нощна задача над морето край Шабла за пукотевица по движеща се цел.
"А може би не е свален, а е "моята версия ", само че е оставен без късмет да се избави, което е същото, като да е свален, а крайната цел отново е същата - доказване на военачалник "Еди кой си " непременно пред НАТО, а те дори са няколко с това име, за сметка на участниците в учението.
Моля всички хора за съпричастност посредством шерване и схващане, за прозрение в този случай, който не е просто "нещастен случай ", в резултат на техническа щета, а е напълно човешка неточност, само че не на водача, както се пробват напряко да "натъртят ". И нека разберете, че всички тези управителни постове имат мощен политически тил. Моля за съпричастност, само че не в болката, а в битката с властта. Трудна, само че не и невъзможна, в случай че те поддържа необятната общност ", моли още брачната половинка на следващия умрял български авиатор.
Наред с нейните опасения не престават да пораждат голям брой нови въпроси - като това по какъв начин елементи от машината бяха открити, само че не и черната кутия, за какво се твърди, че тя ще бъде окислена или развалена при престой в морето от едвам няколко дни, за какво не са работели системите при авиобазата в Балчик, а полетът на военният водач е бил следен от уредите на РВД-Варна и най-много по какъв начин е било издадено разрешението за съдбовната му задача при едвам 12 часа нальот за годината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР