Вдовицата на Тодор Колев крие ключовете за имотите от децата

...
Вдовицата на Тодор Колев крие ключовете за имотите от децата
Коментари Харесай

Децата на Тодор Колев не могат да влязат в наследствените си имоти, въпреки решението на съда

Вдовицата на Тодор Колев крие ключовете за парцелите от децата му, стана ясно на следващото съвещание по делото за тяхната подялба. Дъщерята Албена и синът Александър не могат да влязат във притежание на наследството си, макар решението на съда от края на 2018 година, с което се разпределят частите за всеки от тях, написа „ Телеграф “.
Затова актрисата от Народния спектакъл и музикантът са се принудили да прибавят още един иск в процеса – за пропуснати изгоди. От 2017 година те пробват да си поделят наследството на великия комедиант, само че връзката посред им наподобява като негоден телефон. Пред арбитър Стефан Шекерджийски юристите и на двете страни обявиха, че клиентите им са правили опити да се свържат по телефона един с различен, само че се оказало, че „ няма връзка с този номер “.

Защитничката на Мария Колева изясни, че тя се е преместила да живее при сина си в Гърция след гибелта на обичания.
Имотите, които разделят Колеви, са апартамент и два гаража в столичния квартал „ Хладилника “, където огромният комедиант прекара последните години от живота си, както и магазин в Благоевград.
Софийските парцели са наоколо до огромни търговски център, който единствен може да се похвали със станция на метрото. Подземният гараж е от 17.3 кв.м, платен дружно с магазин от 20,9 кв.м от артиста през 2005 година от компанията, построила цялата кооперация, която по това време е имала концепция да направи под земята мол, свързващ хотел „ Хемус “ с РУМ „ Черни връх “.

В региона Адама е имал още един парцел, евентуално добит преди имотния указател да стане електронен,
тъй като там няма информация за него.
Но около правосъдните документи за делбата излиза наяве, че е апартамент от 86,2 кв.м., състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, предверие, кулоар и тераси, а към него има и гараж от 19 кв.м.
Магазинът в центъра на Благоевград е с повърхност от 20,94 кв.м. и към него са включени и прилежащи към обекта 113 кв. м. от общите елементи на постройката и от правото на градеж върху мястото.

С решение от 26 октомври 2018 година Софийският областен съд е позволил делбата на парцелите сред Александър, Албена и Мария Колеви. За жилището с гаража дяловете са по една трета идеална част за всеки съделител,
докато при магазина и подземния гараж разпределението е следното – 4/6 остават за вдовицата,
а по една шеста за всяко от децата на артиста.
В момента тримата се пробват да се спогодят по какъв начин да си ги разделят, тъй че всички да са удовлетворени. Децата обаче желаят да си получат и пропуснатите изгоди от това, че толкоз време не са могли да се възползват от наследствените парцели.

„ В момента не мога да ви кажа сумата, някъде към 20 хиляди лв. е “, изясни адв. Янев, който пази дъщерята и сина.
Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР