Вдовицата на Тодор Колев – Мария, крие ключовете за имотите

...
Вдовицата на Тодор Колев – Мария, крие ключовете за имотите
Коментари Харесай

Вдовицата на Тодор Колев – Мария, крие ключовете за имотите: Жестока битка за имотите му

Вдовицата на Тодор Колев – Мария, крие ключовете за парцелите от децата му, стана ясно на следващото съвещание по делото за тяхната подялба. Дъщерята Албена и синът Александър не могат да влязат във притежание на наследството си макар решението на съда от края на 2018 година, с което се разпределят частите за всеки от тях, написа „ Телеграф “.

Затова актрисата от Народния спектакъл и музикантът са се принудили да прибавят още един иск в процеса – за пропуснати изгоди. От 2017 година те пробват да си поделят наследството на огромния комедиант, само че връзката посред им наподобява като негоден телефон. Пред арбитър Стефан Шекерджийски юристите и на двете страни обявиха, че клиентите им са правили опити да се свържат по телефона един с различен, само че се оказало, че „ няма връзка с този номер “. Защитничката на Мария Колева изясни, че тя се е преместила да живее при сина си в Гърция след гибелта на обичания.

Имотите, които разделят Колеви, са апартамент и два гаража в столичния квартал „ Хладилника “, където огромният артист прекара последните години от живота си, както и магазин в Благоевград. Софийските парцели са наоколо до огромния търговски център, който единствен може да се похвали със станция на метрото. Подземният гараж е от 17.3 кв.м, платен дружно с магазин от 20,9 кв.м от артиста през 2005 година от компанията, построила цялата кооперация, която по това време е имала концепция да направи под земята мол, свързващ хотел „ Хемус “ с РУМ „ Черни връх “.

В региона Адама е имал още един парцел, евентуално добит преди имотният указател да стане електронен, защото там няма информация за него. Но около правосъдните документи за делбата излиза наяве, че е апартамент от 86,2 кв.м, състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, предверие, кулоар и тераси, а към него има и гараж от 19 кв.м. Магазинът в центъра на Благоевград е с повърхност от 20,94 кв.м и към него са включени и прилежащи към обекта 113 кв.м от общите елементи на постройката и от правото на градеж върху мястото.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР