Вдовицата на Стефан Шарлопов продължава да му пилее парите по

...
Вдовицата на Стефан Шарлопов продължава да му пилее парите по
Коментари Харесай

Без срам! Вдовицата на Шарлопов плаща с неговите пари да я оправя млад нехранимайко!

Вдовицата на Стефан Шарлопов продължава да му пилее парите по най-унизителния за него и хората, които го обичаха, метод. А точно по мъже, освен това постоянно по-млади от нея.

Бояна е на 47 година и въпреки да не й личат насъбраните години, пада доста ниско с непрекъснати младоци в леглото си. След като няколко години се наслаждаваше на ласките на водача си, който устояваше и глезеше по всякакъв метод, в този момент се е трансферирала към 36-годишно „ хипи ”.

Младокът се споделя Стефан Стефанов, което е подигравка на ориста, тъй като е адаш на починалия й брачен партньор. Бояна обаче и в тази своя връзка парадирала с парите си и се опитвала да командва мъжа до нея. Може би по тази причина все си избира по-млади от нея, откогато е вдовица. В случая Стефан бил с авантюристичен дух и обичал доста да пътува с нейните пари.

Излагацията на Шарлопова обаче е голяма. Най-важното тук е, че тя показва безспорен непукизъм. С парите, които починалият й брачен партньор е спечелил с труд, тя заплаща на знайни и незнайни господа да й се изреждат като на някоя уличница.

Припомняме, че Стефан Шарлопов умря в съня си преди 6 години. Оттогава с компаниите му се разпореждат брачната половинка му и огромната му щерка, като двете са си раздепили целия му бизнес.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Бояна Шарлопова Стефан Шарлопов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР