Вдовицата на Стефан Шарлопов изненада всички Чаровната Боряна този път наистина

...
Вдовицата на Стефан Шарлопов изненада всички
Чаровната Боряна този път наистина
Коментари Харесай

Бомба! Ето къде избяга вдовицата на Стефан Шарлопов

Вдовицата на Стефан Шарлопов изненада всички

Чаровната Боряна този път в действителност шашна всички с екскурзията, която си подари за Великден. От много време сме привикнали да виждаме милионерската вдовица да се глези на екзотични острови, а банския й едвам да прикрива прелестите й.

Сега обаче тя се появи от планината Вестрахон в Исландия в нета. Прави усещане, че на фотографията е сама, без атлетичното си гадже Стефан Стефанов.

11-години по-младият мъж е приключенец и обича да обикаля по света.Двамата се демонстрираха от почивката им на Филипините. Според клюката обаче се разделили, тъй като той й кръшнал, а тя го „ хванала в крачка “.

Първородната щерка на предприемача Шарлопов-Ева даже упрекна мащехата си, че доста скоро след гибелта му тя се разпищоли  и се отдаде на скотски удоволствия.

Стефан Шарлопов си отиде на 55 от солиден инфаркт, а от Боряна има четири деца.

Но Бояна и доведената й щерка Ева Шарлопова влошили връзките си няколко месеца след неочакваната гибел на милионера.

Двете даже стигнали до съд, с цел да поделят една от компаниите му, макар че Бояна се опита да сложи по този начин нещата, че тя и Ева са първи приятелки и са разделили бизнеса спокойно и добродушно.

Ева била гневна, че мащехата й завъртяла обич с водача си единствено месеци след гибелта на брачна половинка си.

„ Обичам да виждам по какъв начин хората лъжат. Особено когато се показват за жертви “, написа Ева Шарлопова в профила си, визирайки мащехата си.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР