Вдовицата на Стефан Шарлопов и дъщеря му от първия му

...
Вдовицата на Стефан Шарлопов и дъщеря му от първия му
Коментари Харесай

Вдовицата на Стефан Шарлопов по-секси от дъщеря му

 Вдовицата на Стефан Шарлопов и щерка му от първия му брак постоянно могат да бъдат комплицирани. Повечето хора си мислят, че Бояна е дъщерята на починалия предприемач, а Ева – нейна майка.

Недоразумението се получава най-много поради младоликото лъчение на Бояна и съвършената форма, в която се поддържа, написа „ Галерия “. За разлика от нея, дъщерята на Стефан – Ева , наподобява много по-възрастна, а на килограми е два пъти по-едра от мащехата си.

Една година след гибелта на Шарлопов, Бояна в действителност е разцъфнала. 36-годишната вдовица още повече е отслабнала, разхубавила се е и напълно е подменила дрешника си с вталени и секси облекла. Според столични клюкари коренната смяна се дължи на млад ухажор, и по-конкретно – на телохранителя й.

В същото време Ева Шарлопова е качила над 15 кг и съгласно нейни близки това се дължи на неочакваната гибел на татко й. Тя наследи част от бизнеса на баща си и сега ръководи „ Шарлопов груп “ дружно с Бояна . Всичко това се отразило стресово на Ева и килограмите се натрупали.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР