Вдовицата на Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова не е на

...
Вдовицата на Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова не е на
Коментари Харесай

Поредна мъчителна загуба: Бояна Шарлопова изгуби най-близкия си човек!

Вдовицата на Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова не е на себе си от тъга. Преди часове тя изгуби най-близкия си и обичан човек в живота - своя татко. Самата Бояна заяви за нещастието в нета преди броени минути като смени профилната си фотография с жалейка.



Бояна разгласява и фотоси със своя баща, над които написа, че това е най-хубавият татко на света. " Ти беше най-хубавият, най-прекрасният татко на света. Ти ме научи да обичам живота, научи ме на всичко. Не мога да опиша какъв брой боли. Обичам те вечно ", плаче хубавата вдовица на предприемача Шарлопов.

Таткото на Бояна си е отишъл доста рано, защото е бил едвам на 70 години. Подобно бе и нещастието й със загубата на Стефан Шарлопов, който напусна света доста млад, единствено на 55 години. Припомняме, че предприемачът умря в съня си, а Бояна разбра страшната истина, когато се разсъни до него на сутринта.

Вече четири години минаха от кончината на Шарлопов, а вдовицата му още няма нов мъж до себе си, най-малко не е показала подобен пред обществеността. Тя се грижи за децата им и дружно с първородната дъщеря на Стефан ръководят бизнеса му.

Сега потребителите изричат съболезнованията и поддръжката си за татко й, вършим го и ние! Светло да му е и да почива в мир!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР