Вдовицата на разстреляния бос на ВИС-2 Жоро Илиев – Мая,

...
Вдовицата на разстреляния бос на ВИС-2 Жоро Илиев – Мая,
Коментари Харесай

Мая Илиева осиновява четвърто дете! Ето какво мисли гаджето й!

Вдовицата на разстреляния необут на ВИС-2 Жоро Илиев – Мая, възнамерява да осинови четвърто дете. Близки до 44-годишната Мая Илиева източници настояват, че бизнес дамата към този момент изрично се е отказала от опитите да има лично дете, само че за сметка на това е твърдо решена да осинови бебе №4, написа " Галерия ".

Настоящият й другар Едуардо изцяло я подкрепял в това решение и даже се самопредложил за татко на детето, само че Мая отказала. За никого не е загадка, че вдовицата на Главния към момента обича починалия си брачен партньор и макар няколкото си съществени връзки след гибелта му, не би основала семейство с различен.

Мая и Едуардо, който е цялостно копие на Жоро Илиев, са дружно към този момент близо 2 години и мачото бил бясно влюбен в Илиева. Двамата се срещат в Доминикана, където вдовицата има стабилен парцел и постоянно върви на отмора с трите си осиновени деца. След няколко несполучливи опита за ин витро оплождане лекарите били безапелационни, че Мая няма да може да забременее. Това довело и до решението на бизнес дамата да си осинови бебе.

Двете девойки Криста и Андреа, които дружно с Жоро Илиев взеха от италианско сиропиталище преди повече от 12 години, към този момент са в тийнейджърска възраст и нямали нищо срещу да си имат още едно братче или сестриче. Третото дете на Мая – дребният Жоро, вдовицата осинови след гибелта на Главния и неслучайно кръсти на него.

Припомняме, че Мая и Георги Илиев се женят през 1994 година, само че дълго време нямат деца. Според първичните клюки повода е в Главния, който бил безплоден.

В следствие излиза наяве, че казусът е в брачната половинка му. Според една от версиите, Мая изгубила бебе от първия си другар Бранимир Григоров-Бранко, разследване на нечовечен побой. Абортът предизвикал тежки увреждания, в резултат на които Мая към този момент не можела да има деца. Според друга версия, вдовицата имала хормонални проблеми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР