Вдовицата на покойния шеф на ВИС-2 Жоро Илиев — Мая,

...
Вдовицата на покойния шеф на ВИС-2 Жоро Илиев — Мая,
Коментари Харесай

Мая Илиева осиновява четвърто дете?

Вдовицата на починалия началник на ВИС-2 Жоро Илиев — Мая, възнамерява да осинови четвърто дете.

Източници, близки до 44-годишната Мая Илиева, настояват, че бизнес дамата към този момент изрично се е отказала от опитите да се снабди със лично дете, само че за сметка на това е твърдо решена да осинови бебе №4, написа родният таблоид "Галерия ".

Настоящият й другар Едуардо изцяло я подкрепял в това решение и даже се самопредложил за татко на детето, само че Мая отказала.

За никого не е загадка, че вдовицата на Илиев към момента обича починалия си брачен партньор и макар няколкото си съществени връзки след гибелта му, не би основала семейство с различен.

Мая и Едуардо, който е цялостно копие на Жоро Илиев, са дружно към този момент близо 2 години и мачото бил бясно влюбен в Илиева. Двамата се срещат в Доминикана, където вдовицата има стабилен парцел и постоянно върви на отмора с трите си осиновени деца.

След няколко несполучливи опита за ин витро оплождане лекарите били безапелационни, че Мая няма да може да забременее. Това довело и до решението на бизнес дамата да си осинови бебе.

Двете девойки Криста и Андреа, които дружно с Жоро Илиев взеха от италианско сиропиталище преди повече от 12 години, към този момент са тийнейджърки и нямали нищо срещу да си имат още едно братче или сестриче.

Третото дете на Мая — дребният Жоро, вдовицата осинови след гибелта на брачна половинка си и в негова памет му даде името Георги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР