Вдовицата на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев – Мая

...
Вдовицата на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев – Мая
Коментари Харесай

Вдовицата на Жоро Илиев се появи след 17 години криене

Вдовицата на починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев – Мая се пази от обществени изяви в продължение на към този момент 17 го- дини. В последните дни обаче шармантната дама е нарушила прецизното си предписание да страни от светския звук и се е завърнала към дейния обществен живот.



Преди дни брачната половинка на убития на 25 авгyст 2005 година под земята необут бе засечена в софийски нощен клуб с група приятелки. Впечатление на посетителите направи, че за пръв път от 17 години насам Илиева си разрешава да се яви на публично място без наложителната си компания от охранители. Очевидно Мая към този момент не изпитва опасения за живота и сигyрността си и се е отказа- ла от услугите на денонощните гардове, които бдяха над нея 24 часа 7 дни в седмицата повече от 2 десетилетия. Шармантната бизнес дама си разреши даже да изпие пиво в компанията на околните си приятелки и се наслаждаваше на ситуацията и музиката в нощния клуб. Твърди се, че Мая не е похарчила и стотинка от голя- мото завещание на обичания си Жоро след бруталното му ликвидиране, а даже го е нараснала с верни вложения. В България тя живее в затворен комплекс в Панчарево дружно с трите си деца Криста, Андреа и Георги. Допреди няколко години пък се бе настанила в имение на брега на океана в Доминикана.

Брюнетката е известна с ексцентричния си жанр, само че не се е изкушила да стига до крайности  и не е залитнала по пластичната хирургия, видно е от настоящите й снимки. Тя даже постоянно върви без никакъв грим и разчита само на осанката, екстравагантните тоалети и прически, които са нейна запазена марка. Освен нощен клуб миналатa седмица вдовицата на Георги Илиев е посетила u събитие от афиша на Софийската опера. Отново се бе появила без охранители, a к компанията на дама на нейната възраст, с която изглеждаше, че са близки приятелки, писа „ България Днес “. Макар към този момент да не се пази като демон от тамян от светлините на прожекторите, 49-годишната госпожа Илиева продължава да не демонстрира с наследниците си обществено. Припомняме, че тя и починалият Георги Илиев имат три осиновени деца – близначките Криста и Андреа и по-малкото им братче Георги, което Мая взе от сиропиталище след убийството на брачна половинка си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР