Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов – Бояна се оплака

...
Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов – Бояна се оплака
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов пропищя от тормоз от Кобрата: Вмириса ме! Пусках сигнали, но…

Вдовицата на починалия предприемач Стефан Шарлопов – Бояна се оплака от турския ресторант на най-известния български настоящ състезател – Кубрат Пулев-Кобрата.
Тя води дълга борба със заведението му, намиращо се в „ Саут парк “. В този регион Бояна Шарлопова има първокласен и доста безценен апартамент, в който живее с децата си.
Топ парцелът в 9-етажната постройка с басейн, фитнес и СПА център беше закупен от Шарлопов за първородната му щерка Ева. След неочакваната му гибел през 2018 година обаче в баровското жилище заживя вдовицата му, дружно с три от четирите им деца.
Животът й там обаче се трансформира в призрачен сън, написа Уикенд.
Заведението, което е ситуирано тъкмо против жилищната постройка изпраща посредством въздуховода си миризмите от скарата непосредствено в богаташния апартамент на Шарлопова, която не смее да се покаже на терасата, където има страхотна лятна градина, тъй като се вмирисва на кебапчета. Не смее и да отвори прозореца, тъй като всичко влиза в дома й.
„ Кобрата ме вмириса. Пусках сигнали до институциите, само че никаква реакция. Вече се отхвърлих. Съседите също не желаят, тъй като виждат, че има някакъв чадър над този ресторант “, жалва се Бояна пред другари.
Кубрат Пулев закупи този ресторант от турския кръчмар Зеки Йохсюз през 2014 година. Официално не е притежател, само че всички знаят, че зад заведението стои съумелия състезател.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР