Вдовицата на опозиционния лидер Алексей Навални беше аплодирана, когато се

...
Вдовицата на опозиционния лидер Алексей Навални беше аплодирана, когато се
Коментари Харесай

Вдовицата на Алексей Навални беше аплодирана, когато се присъедини към протестите срещу Путин в последния ден от изборите

Вдовицата на опозиционния водач Алексей Навални беше приветствана, когато се причисли към митингите против Путин в последния ден от изборите.

Юлия Навальная взе участие в демонстрации против Владимир Путин в Берлин, до момента в който хората от Русия гласоподават за трети ден. Това е последният ден от изборите, който се чака да разреши на Путин да продължи ръководството си. Демонстрациите пристигнаха, когато Украйна стартира да отвръща на силите си в нова вълна от офанзиви, употребявайки дронове, с цел да нападна силите си.

Очаква се съперниците на Путин да провеждат ден на акция против съветския президент, който нарекоха " Пладне против Путин ". Поддръжниците на Навални желаят руснаците, които са срещу Путин, да гласоподават в техните локални изборни секции по метод, който нарушава живота на управляващите.

Демонстрацията стартира в 12:00 ч. локално време - към 9 ч. сутринта по Гринуич и предложенията включват повреждане на бюлетини, като върху тях се напише " Алексей Навални " или се опълчват на Пут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР