Вдовицата на Коста Цонев иска един милион за къщата! Баснословна цена

...
Вдовицата на Коста Цонев иска един милион за къщата!
Баснословна цена
Коментари Харесай

Вдовицата на Коста Цонев иска баснословна сума за къщата им в Бистрица!

Вдовицата на Коста Цонев желае един милион за къщата!
Баснословна цена постави вдовицата на Коста Цонев на къщата им в Бистрица, която продава. В момента Ели й желае цялостен един милион, а повода е, че е изработен ремонт. Преди две години купувачите можеха да я вземат за 300 000 лв. надолу.
 Коста Цонев
Страшно скъпо се продава домът на Коста Цонев и Ели

Ремонтът на просторната къща обаче бил единствено с качествени материали, постави и скъпа немска дограма от висок клас с троен стъклопакет.

Вдовицата на Коста Цонев е брокер добре познава пазара сега, когато цените на апетитните парцели се подвигат. Къщата се простира на 350 кв. м разгърната повърхност. Газифицирана е, има изолираност, а дворът е 750 кв. м.

Постройката разполага с необятен хол от 85 квадрата дружно с трапезарията и кухнята, три спални, няколко първокласни бани гримьорна, кабинет, стая за посетители, няколко просторни тераси, сауна и два гаража.

Ели прави опит да продаде парцела още преди години, само че тогава идва рецесията и вдовицата отдръпва обявата, тъй като не желае да харизва къщата на ниска цена.

Надява се, че ще откри купува в най-подходящия миг, а и не желае да я продава на всеки, тъй като въпреки всичко в нея е минал целият й фамилен живот с Коста

„ Продавам къщата, тъй като е доста огромна за мен, а аз съм сама жена. Само спалнята ми е 40 квадрата. Като изчистя едната част от парцела, и към този момент се изтощавам.

Ако не се откри подобаващ покупател, който да даде парите, които аз желая, няма да я продам, а ще я давам чартърен. Вече съм на години за пенсия, само че не преставам да работя, тъй като парите, които ми дава страната, са доста малко “, споделя Ели.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР