Вдовицата на дама Барбара Уиндзор Скот Мичъл разкри, че ще

...
Вдовицата на дама Барбара Уиндзор Скот Мичъл разкри, че ще
Коментари Харесай

Вдовицата на дама Барбара Уиндзор Скот Мичъл ще „обръсне главата си“, ако бъде достигната крайната точка за деменцията

Вдовицата на дама Барбара Уиндзор Скот Мичъл разкри, че ще „ обръсне главата си “, в случай че 1 милион паунда бъдат дарени за проучване на деменцията.

Емблематичната актриса от EastEnders умря на 83 години през декември 2020 година През 2014 година Барбара беше диагностицирана с заболяването на Алцхаймер и в началото не показа новината за положението с обществеността до 2018 година През 2019 година брачният партньор й Скот и някогашният й Колегите от EastEnders оповестиха, че ще вземат участие в Лондонския маратон в помощ на акция за деменция.

На нейния 82-ри рожден ден тя и Скот станаха посланици на Обществото на Алцхаймер. Миналия април сътрудниците на Барбара се състезаваха в маратона за армията на Бабс. Скот продължи акцията за проучване на деменцията и се появи в This Morning в понеделник, с цел да разиска положението.

Новият водещ Бен Шепърд попита дали той и приятелката му Таня Франкс обмислят да вземат участие в различен маратон, с цел да съберат пари за щедрост. Скот сподели: „ Вече споделих, „ Това е и ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР