Вдовицата на баретата Емил Шарков, който бе убит в Лясковец

...
Вдовицата на баретата Емил Шарков, който бе убит в Лясковец
Коментари Харесай

Вижте защо Ива Софиянска се разрева в ефир

Вдовицата на баретата Емил Шарков, който бе погубен в Лясковец по време на работа през 2014 година, описа трогателна история за това по какъв начин е схванала за гибелта на брачна половинка си. И страстите бяха толкоз доста, че даже и журналистката Ива Софиянска Божкова не съумя да сдържи сълзите си и се разплака в ефир.

Милена споделя пред Ива Софиянска, че както обичкновено са се чули преди акцията. Той я предизвестил, че отива на интервенция, както всякога, само че на сутринта тя не получила позвъняване, че е добре. „ Чаках 2-3 часа в незнание. Никой не вдигаше телефоните. Накрая дойдоха в работата, с цел да ми оповестят. Сред хората имаше и психолог, който ми споделяше по какъв начин да вдишвам. Но той беше просто декор, тогава желаех да поддържам връзка единствено с Бог “, признава вдовицата пред БЛИЦ.

Не това обаче е било най-трудният миг за Милена – брачната половинка на Емил Шарков. Тя споделя, че най-тежко й е било тогава, когато е трябвало да каже на детето им, че татко му към този момент не е измежду живите.

„ Това беше най-трудният миг. Да кажеш на едно дете, че татко му към този момент го няма. Никого не упреквам, Така е спретнат животът. Това е неговата орис и го одобрявам. За мен няма значение дали дават на килъра смъртна присъда или пожизнен затвор. Нищо няма да върне Емо “.

„ Изгледахме всички материали, в това число и видеозапис от цялата акция. Чух и последните думи на Емо и разбрах доста неща, които не са и в протоколите. Така се стекоха нещата, че праворадавателната система, не пожела да се разрови. Тези, които бяха посочени за отговорни и бяха осъдени, към този момент още веднъж са си на управителни позиции, което е най-жалкото. Тези хора си живеят умерено живота. За мен остава просто да върша позитивни неща в памет на Емо. Не желая да се концентрирам върху това кой е отговорен. Приела съм нещата и не преставам напред с задачата, която има фондацията. Подкрепям детето си и пребивавам живота си “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР