Вдовицата на актьора Иван Иванов – Петя Силянова е потънала

...
Вдовицата на актьора Иван Иванов – Петя Силянова е потънала
Коментари Харесай

Вдовицата на Иван Иванов опроверга слухове

Вдовицата на артиста Иван Иванов – Петя Силянова е потънала в тъга, която съгласно нейни сътрудници безусловно не можела да се опише с думи.

В края на януари актрисата загуби брачна половинка си – кино идола на няколко генерации българи Иван Иванов. Оттогава тя била почернена освен външно поради траура, който за нищо на света не желала да смъкна, а и поради голямата си душевна болежка от кончината на „ мъжа на живота си “.

Близките на Силянова са разтревожени съществено за нея, защото съвсем не серпантина да плаче от погребението на звездата от „ Всичко е обич “. Ветеранката на спектакъл „ София “ отказвала срещи с дългогодишни приятелки и даже диалози по телефона с тях. Не общувала и с сътрудниците си, които разбирали тъгата й и изчаквали скръбта й да се поуталожи.

Неточна обаче се оказа информацията, че овдовялата актриса слиза вечно от сцената.

Истината била, че Силянова щяла да пропусне единствено няколко представления, в които учатсва, само че нямало да се раздели вечно с театъра.

„ Петя е потънала в тъга, само че е експерт до мозъка на костите си. А и тя схваща, че би трябвало да продължава ла играе в името и паметта на Иван “, описват театрали от тяхното потомство, написа „ България Днес “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР